GPS wijzer, handboek voor je outdoor GPS

GPS wijzer, handboek voor je outdoor GPS

GPS
9789000367603
€ 18,95
Incl. BTW

GPS wijzer, handboek voor je outdoor GPS

De nieuwste zevende editie van gps wijzer (zestiende druk – uitgave 2020) is maar liefst 240 pagina’s dik en staat vol met handige tips. Het is een boek voor alle Garmin outdoortoestellen (eTrex, Oregon, gpsmap 6x, Montana, Dakota en Monterra) en de bijbehorende software BaseCamp.(niet geschikt voor de Garmin Edge).

Geeft veel informatie over routes maken, Basecamp, Garmin connect etc.

v gratis bodyscan
v persoonlijk advies
v incl. service & onderhoudspakket
v zadel meting
v inruil mogelijk

Wat is nieuw in de zevende editie?

 • De verbeterde didactische aanpak in het eerste deel is verder geperfectioneerd.

 • Alle hoofdstukken zijn herzien en verbeterd, dit heeft geleid tot vele honderden kleine en grotere wijzigingen.

 • De nieuwe GPSMap 66 is geheel verwerkt in de uitleg en instructies. Ook is de handleiding voor de Explore app en website toegevoegd.

 • Bijzonder uitgebreide aandacht is besteed aan de toepassing Huidig spoor/Current Activity.

 • Het hoofdstuk over kaarten is volledig herschreven en toegankelijker gemaakt. Het downloaden en gebruik van de verschillende gratis gps kaarten wordt duidelijk uitgelegd.

 • Er is een speciaal hoofdstuk toegevoegd over onder andere Garmin Connect en andere functies in combinatie met je smartphone.

 • Het boek bevat vele handige en nieuwe tips.

 • Er is ruime speciale aandacht voor fietsers ingeruimd.

 • Mocht je nog een verdere verdieping willen. Er zijn veel links naar extra en verdiepende info op de verbeterde website.

 • De meer algemene informatie hebben we als gratis aanvulling naar de website verplaatst, waardoor andere onderwerpen uitgebreider aan bod komen.

 • De koopwijzer staat nu ook op de website.

 

Inhoud boek gps wijzer

In het eerste gedeelte van het boek leer je je eigen Garmin tot in de finesses kennen. Voor elk type gps geven we de juiste instructies. We wisselen de uitleg van de vele begrippen, zoals waypoints, routes en gps tracks / sporen af met praktisch aan de slag gaan. Via de talloze Tips word je gewezen op allerlei handige weetjes die het plezier van je gps-gebruik aanzienlijk verhogen. Het tweede gedeelte kun je ook systematisch óf sprongsgewijs doorwerken. Je kunt alles leren over digitale en routerende kaarten. We geven instructies voor onder andere de software BaseCamp en leren je routes en tracks maken. De verschillende soorten (gratis) digitale kaarten, het downloaden en gebruik komen in een apart hoofdstuk aan bod. We leren je ook routes en tracks in Google Earth te bekijken. We geven instructie hoe je via Google Maps allerlei locaties kunt vinden en gebruiken op je gps.

4 Items
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.