Maxstein Tweewielers in Ede, het servicestation voor uw fiets

U vindt bij ons aan de Slijpkruikweg 30 in Ede, een ruime en moderne werkplaats waar uw fiets voor reparaties of onderhoud in goede handen is. Een team van gediplomeerde monteurs zorgen er voor dat het juiste onderhoud wordt uitgevoerd aan uw fiets. Technici die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van alle typen fietsen. In de werkplaats wordt gewerkt met geavanceerde diagnoseapparatuur om storingen op te lossen.

Voor grote en kleine reparaties kunt u bij ons in de werkplaats terecht. Onze monteurs zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Een kleine reparatie verhelpen wij graag meteen, een grote reparatie heeft uiteraard wat meer tijd nodig. Voor deze reparaties kunt u het beste een afspraak maken. U kunt uw fiets dan in de ochtend brengen en vervolgens 's middags ophalen. Wij brengen u op de hoogte, wanneer de fiets gereed staat d.m.v. een sms bericht. Om een afspraak te maken kunt u langskomen, Voor het maken van een afspraak kunt u langskomen, bellen of mailen naar: werkplaats@maxstein.nl.

Wanneer uw fiets door ons gerepareerd wordt, krijgt u van ons een leenfiets mee. Ook hebben wij elektrische leenfietsen beschikbaar.

Brompton rijder of Speed pedelec? ook dan passend vervangend vervoer!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.