Maxstein Tweewielers, dealer van Van Raam fietsen

Van Raam is een Nederlandse fabrikant van bijzondere aangepaste fietsen voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of voor personen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij een fiets. De specialisaties van Van Raam zijn onder andere driewielfietsen, duofietsen, lage instapfietsen en rolstoelfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar. Bij het bedrijf wordt elke fiets - van buis tot een compleet eindproduct - helemaal zelf gemaakt. Dit is ook noodzakelijk, aangezien Van Raam een grote verscheidenheid aan specifieke wensen en behoeften van de gebruikers heeft. Maatwerk behoort tot de kernactiviteiten van Van Raam!

Aangepaste fietsen bij Maxstein Tweewielers in Ede

De slogan "Let's all cycle" wordt dagelijks in praktijk gebracht bij Van Raam. Kenmerkend voor het bedrijf is de koppeling tussen hoogwaardige kennis, degelijke vakmanschap en het op de juiste manier inspelen op de huidige ontwikkelingen. Maxstein Tweewielers biedt u onder andere de beroemde Easyrider en de Tavara Balance. De Easyrider is bijvoorbeeld een driewielfiets die zich duidelijk onderscheid van andere driewielers. Hierbij moet je denken aan het unieke frame met de lage instap en de stabiele lagere zitpositie. De fietsen kunnen geheel naar uw wensen en behoeften worden aangepast. Neem gerust eens een kijkje bij de Van Raam fietsen bij Maxstein Tweewielers aan de Slijpkruikweg 30. Wij geven u graag vrijblijvend een passend advies.

Bekijk alle Van Raam fietsen 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.