Job, weekend medewerker

Job, een serieuze student die u graag advies geeft bij aankoop van accessoires wanneer u Uw gerepareerde fiets weer komt ophalen.

Wist u dat het mogelijk is om garantie op elektrische fietsen te verlengen tot 5 jaar? De E-Bike Garantie by CarGarantie omvat alle componenten van de in de koopovereenkomst beschreven e-bike, met uitzondering van onderdelen die onderhevig zijn aan verhoogde natuurlijke slijtage. In de winkel is alle informatie hierover beschikbaar.

Drikus, fietsadviseur

Uw fietssleutel verloren? Klik op fietssleutels.nl en bestel gemakkelijk een originele sleutel. Belangrijke tip van Drikus, is uw fiets verzekerd, dan doorgeven aan de maatschappij dat u een duplicaat sleutel heeft bijbesteld.

Remco, fietstechnicus

Juiste spaakspanning bij een fiets is belangrijk. Wist u dat wij bij Maxstein Tweewielers van elke nieuwe fiets de spaakspanning van de wielen controleren en indien nodig spannen? Zo wordt spaakbreuk voorkomen.

Maxstein, tweewieler-team

Juiste bandenspanning bespaart banden en levert bij elektrische fietsen een hogere actieradius op. Advies, controleer maandelijks uw bandenspanning. U mag altijd bij ons komen voor een controle hiervan, wij hebben gratis lucht genoeg beschikbaar.

Edwin , fietstechnicus

Edwin, geboren als fietsliefhebber. Vanaf zijn jonge jaren werkzaam geweest bij fietsfabriek Gazelle in Dieren. Ook is hij bekend met accessoires en onderdelen door zijn ervaring bij Rema Tiptop. 

Maxstein, tweewieler-team

Juiste bandenspanning bespaart banden en levert bij elektrische fietsen een hogere actieradius op. Advies, controleer maandelijks uw bandenspanning. U mag altijd bij ons komen voor een controle hiervan, wij hebben gratis lucht genoeg beschikbaar.

Gerben, fietstechnicus

Accu-tip: Bij gebruik in de winter bij temperaturen onder nul is het daarom raadzaam, de bij kamertemperatuur geladen en opgeslagen accu pas kort voor vertrek in de eBike te plaatsen. Als de fiets langere tijd niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de winter, moet de accu droog, koel en met een laadcapaciteit van 30 tot 60 procent worden opgeslagen.

Emma, voor een passend advies

Advies nodig bij aankoop van nieuwe of 2e hands fiets? Emma, met ervaring bij de Fietser in Ede, laat u graag alle mogelijkheden zien en testen.

Margriet, gastvrouw

Op bezoek bij Maxstein tweewielers Ede en even wachten tijdens een reparatie? Koffie of thee heb ik voor u klaar staan, ook laat ik u graag fietskleding zien van het in onze Kledingshop.

Ruud , verkoopmedewerker

Wist u dat fietsen zonder zadelpijn mogelijk is? Zithoogte en de stand van het zadel zijn belangrijk om zadelpijn te voorkomen en prettig te fietsen. Als alles goed afgesteld is, zit u precies op uw zitbotten. Wij hebben een systeem om afstand van zitbotjes te meten om een zadel op maat te monteren. Mijn advies, lekker zitten = lekker fietsen!

Jebbe, fietstechnicus en aankoop adviseur

Tip van Jebbe, koop een goed 2e slot bij aanschaf van een mooie fiets.
Eén ringslot om het achterwiel is geen slot: daarmee staat de fiets wel op slot, maar nergens aan vast. Elke dief weet hoe dit slot, dat op alle nieuwe fietsen zit, opengemaakt kan worden. Dus het 2e slot bepaalt of de fiets meegaat of niet. Advies: kettingslot Simson Yellow-chain.

Theo, fietsadviseur

Wist u dat een volledig geveerde mountainbike u nog sneller over de tracks brengt. Zelf rijdt ik met een Cannondale Scalpel,  kom eens langs in de winkel en ik vertel u al de voordelen van deze fiets.

Robert, fietsadviseur

Fietswinkel Maxstein heeft unieke aangepaste fietsen van het merk van Raam. Dit zijn individuele- en meer persoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. Maak met mij een afspraak om te kijken wat het beste bij u past om toch mobiel te blijven, graag tot ziens in de winkel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.