Een elektrische fiets die tot een snelheid van 45km/h ondersteunt? Maxstein Tweewielers heeft een ruime keuze op het gebied Speed pedelecs. Ideaal voor een wat grotere afstand woon-werkverkeer. Een goede vervanger voor de auto en toch op tijd op uw werk.

Een speed-pedelec is uitgevoerd met een motor die u tijdens het fietsen ondersteunt. Deze ondersteuning is door u zelf gemakkelijk regelbaar. Kenmerkend van de speed-pedelec is dat de hulp tijdens het fietsen blijft tot de snelheid van 45km/h. Een elektrische fiets 45km/h wordt geleverd met een kenteken en dus geregistreerd bij het RDW. Maxstein Tweewielers in Ede is bevoegd door het RDW om kentekens op naam te stellen en inruilfietsen met kenteken te vrijwaren. Ook hebben wij een handelaars kenteken waarmee u verzekerd rond rijdt tijdens een proefrit op een speed pedelec. Belangrijk is om te weten dat u in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs, dan pas bent u bevoegd om een elektrische fiets 45km/h te berijden. De merken Speed pedelecs die u in Ede vindt zijn o.a.; Riese & Muller en Stromer. Speed pedelecs van Stromer zijn uitgevoerd met een krachtige achterwiel-motor. De modellen van Riese & Muller gebruiken de middenmotor van fabrikant Bosch.

Dit nieuwe fenomeen, de speed-pedelec is zeker een proefrit waard om te ontdekken wat deze modellen voor u kunnen betekenen. Medewerkers van Maxstein geven u graag advies bij het maken van uw keuze speed-pedelec. Voor deze fietsen geld een helmplicht waarvan u diverse modellen in onze winkel kunt bekijken.

BEKIJK ALVAST EEN GREEP UIT ONZE Speed-pedelec MODELLEN

Is de Speed pedelec niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan de elektrische fietsen of de vouwfiets elektrisch

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.