SpartaMaxstein Tweewielers, Sparta dealer

Sparta is een merk met een rijke historie. Het merk Sparta bestaat al sinds 1917 en is een oer-Hollands fietsmerk. Wij van Maxstein Tweewielers uit Ede zijn al sinds de jaren tachtig leverancier van dit prachtige label. Fietsen met ondersteuning is altijd een van de speerpunten gebleven van het fietsmerk met natuurlijk vroeger de Spartamet en nu de modernste e-bikes met geluidloze ondersteunings technieken.

Cool naar school met je E-bike

Steeds meer jongeren (en natuurlijk de ouders) zien de voordelen van de e-bike. Zeker voor naar school, wanneer de afstand wat groter is, vormt de Sparta elektrische fiets een goed alternatief voor het openbaar vervoer. Sparta speelt hier ook op in en presenteert bij Maxstein trendy en praktische modellen met een krachtige ondersteuning. Kom naar de fietsenwinkel in Ede voor een proefrit en maak kennis met deze mooie tweewielers!

Bekijk onze Sparta collectie 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.