Maxstein Tweewielers, verkooppunt van SitGo loopfietsen

De loopfietsen van SitGo zijn een nieuw modern vervoermiddel. De loopfietsen worden bijvoorbeeld gebruikt als loophulp, bij fietsangst of bij revalidatie en bieden voor veel mensen de oplossing om weer mobiel te zijn. De SitGo loopfiets is ook een goed alternatief voor een scootmobiel of step. In het bijzonder voor mensen die moeite krijgen of hebben met fietsen vanwege bijvoorbeeld ouderdom. Maar ook voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van een ziekte zoals Reuma of MS.

SitGo dealer van Ede en omstreken

Maxstein Tweewielers in Ede biedt u verschillende SitGo fietsen aan. In ons assortiment vindt u onder andere de SitGo All Round en de SitGo Electric. De Sitgo Electric heeft een speciale 24 volt motor in combinatie met een 8Ah accu, dit zorgt ervoor dat u een snelheid van ongeveer 6 tot 20 km/uur kunt behalen. De grote 24 inch wielen in combinatie met de vakkundig ingebouwd accu in de treeplank, zorgen voor een goede stabiliteit. Terwijl u geniet van een comfortabele zithouding, kunt u met beide voeten de grond aanraken. Laat u gerust eens adviseren bij Maxstein Tweewielers over de SitGo. Kom langs aan de Slijpkruikweg 30 in Ede voor een proefrit.

Bekijk onze SitGo collectie 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.