Maxstein tweewielers in Ede is geautoriseerd verkooppunt van fietsmerken waar kwaliteit, betrouwbaarheid en styling belangrijk zijn. Fietsmerken: Batavus, Brompton, Cortina, Cube, Cannondale, Gazelle, Hercules, Kalkhoff, Kettler, Koga, Puky, Riese & Múller (blueLabel), Sparta, Staiger Sinus, en Tern. Ook vind u in onze winkel een ruime collectie kleding en praktische accessoires voor uw tweewieler. Onderdelen & Accessoires: Agu, Basil, BBB, Buff, Camelbak, Craft, Conti, Fastrider, Garmin, Lezyne, Maxim, Mio, New Loox, Polar, Ortlieb, Sidi, etc. Al meer dan 25 jaar zijn wij ook leverancier van fitnessapparatuur van het Duitse merk Kettler. U kunt kiezen uit crosstrainers, hometrainers, loopbanden of roeitrainers. Ook diverse andere fitness accessoires om uw lichaam in topconditie te houden. Elektrische fiets testen? Van elk merk hebben wij demo modellen zodat u op uw gemak een elektrische fiets wat langer kunt proberen.

Maxstein mobiliteitsservice

Wanneer u een fiets bij ons koopt of heeft gekocht kunt u gebruik maken van onze mobiliteit service. Bij pech of reparaties aan uw fiets, zorgt Maxstein tweewielers voor vervangend vervoer. U rijdt een e-bike?, geen probleem wij hebben ook, indien gewenst, een vervangende fiets met elektrische ondersteuning voor u.

Maxstein ophaal & bezorgservice

Mocht u geen kans zien om uw fiets te brengen? Wij halen uw fiets, binnen de regio, gratis op en leveren een leenfiets bij u af zodat u de fiets weer kunt omwisselen wanneer deze gereed staat. Ook bij aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets is het mogelijk dat wij de fiets op afspraak bij u bezorgen.

Maxstein servicestation voor uw fiets

U vindt bij ons aan de Slijpkruikweg 30 in Ede, een moderne werkplaats waar uw fiets bij storing of onderhoud in goede handen is. Een team van gediplomeerde monteurs zorgen er voor dat het juiste onderhoud wordt uitgevoerd aan uw fiets. Technici die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van e-bike’s, ATB, en andere fietsen. In de werkplaats wordt gewerkt met diagnoseapparatuur om storingen op te lossen ook wordt tijdens het onderhoud bij elektrische fietsen altijd de nieuwste software geïnstalleerd om ongemakken te voorkomen. Wij geven onderhoud aan fietsen die bij ons zijn gekocht. Ook zijn fietsen en hun berijders welkom wanneer ze elders zijn aangeschaft. Maxstein bied tijdens onze openingstijden altijd quickservice. Bi storingen of andere ongemakken zal ons serviceteam trachten dit altijd z.s.m. voor u op te lossen. Wanneer u een fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee. Laat u informeren wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten. In onze winkel vindt u ook diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudig onderhoud kunt uitvoeren. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: werkplaats@maxstein.nl of bellen 0318-612154

Maxstein zadel probeer service

Op een nieuwe fiets zit u natuurlijk op een nieuw zadel. Mocht na enige tijd u het fietszadel niet bevallen kunt u gebruik maken van de zadelprobeerservice van Maxstein. U heeft de mogelijkheid om het zadel te wisselen voor een ander model. Wij verrekenen alleen het prijsverschil met U. Van deze service kunt u gebruikmaken zelfs tot 4 weken na aankoop van de fiets.

Maxstein klantenkaart

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u van ons, gratis, de Maxstein klantenkaart. Met deze kaart spaart u punten bij aankoop van onderdelen en/of accessoires. Wanneer u boven de 50 punten komt ontvangt u een waardebon die binnen een bepaalde termijn kan worden ingewisseld als korting op uw nieuwe aankopen. Meerdere keren per jaar controleren wij de saldo’s en geven dan de bonnen uit. Maximaal wordt er een bon van € 20,00 uitgegeven bij spaarsaldo’s boven de 200 punten. (onderdelen en accessoires welke zijn afgeprijsd tellen niet mee voor het saldo). Mocht u nog geen nieuwe fiets nodig hebben maar wel graag sparen met deze klantenkaart? Vraag er naar bij de kassa, wij maken er graag een voor u aan. Maxstein tweewielers, helpt u graag vooruit!

Maxstein & sponsoring

Maxstein Tweewielers is maatschappelijk betrokken en daarom actief als partner van diverse verenigingen en organisaties. Dit gebeurt al sinds jaar en dag en door dit partnerschap krijgen diverse organisaties de nodige ondersteuning. Met behulp van Maxstein Tweewielers is er meer mogelijk, en daar zijn wij als bedrijf trots op. Ook voor u als koper van een nieuwe fiets kan Maxstein een partner van uw vereniging zijn. Bij aflevering ontvangt u een notitieblok met de mogelijkheid om uw vereniging te laten sponsoren door Maxstein Tweewielers. Vraag onze medewerkers voor informatie, zij leggen graag uit wat wij voor uw club kunnen betekenen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.