Puky loopfietsen driewielers en fietsenMaxstein Tweewielers, Puky dealer 

Het merk Puky beschikt over 60 jaar ervaring met de ontwikkeling, constructie en productie van kindervoertuigen. Het assortiment bestaat o.a. uit; eenwielers, loopfietsen, driewielers, autopeds, skelters, fietsen en vierwielige modellen voor de eerste kennismaking met mobiliteit.

Veiligheid en kwaliteit dat is waar Puky voor staat

PUKY® voertuigen worden in Duitsland ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd. Een doordacht concept dat een hoge productkwaliteit garandeert. Maxstein Tweewielers is dan ook trots om dit merk voor de beginnende fietsertjes te vertegenwoordigen. Speelfietsen van PUKY zijn veilig en doordacht ontworpen. De lage instap voor het eenvoudig op - en afstappen is niet alleen belangrijk in de leerfase maar zorgt ook voor veel fietsplezier. Kom naar onze winkel in Ede aan de Slijpkruikweg 30 en laat uw kinderen kennismaken met deze lichtgewicht fietsen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.