Fietsenmaker nodig? Bij Maxstein ben je aan het juiste adres

Maxstein Tweewielers, sinds 1959 fietsenmaker in Ede, gevestigd aan de Slijpkruikweg 30 zijstraat van de Molenstraat. Als fietsenmaker zijn wij begonnen met de verkoop van tweedehands fietsen en bromfietsen. Door de toename in het aanbod fietsen en elektrische fietsen heeft Maxstein zich gespecialiseerd in dit segment.

De ontwikkeling op het gebied van fietsen is enorm, Maxstein Tweewielers is dan ook meer dan alleen fietsenmaker. Verkoop van gerenommeerde merken zoals Gazelle, Batavus, Koga en Sparta zorgde toen en nu voor een breed aanbod in verschillende categorieën fietsen. Vooral de elektrische fietsen zorgen ervoor dat de fietsenmaker van nu over zeer veel kennis moet beschikken. Onze monteurs hebben allemaal een gedegen fietsenmaker opleiding gehad en worden meerdere malen per jaar bijgeschoold op het gebied van de nieuwste en modernste fietstechnieken.
Maxstein Tweewielers is dus een fietsenmaker met een rijke historie en gaat mee met de nieuwste trends op het gebied van fietsen. Hebt u een vraag over een elektrische fiets, racefiets, ATB of gewoon een stadsfiets? Neem dan contact met ons op, wij helpen U graag vooruit!

Neem contact met ons op

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.