Elektrische fiets              

Een elektrische fiets is de nieuwe manier van fietsen. Maxstein Tweewielers heeft een ruime keuze op het gebied van de elektrische fiets. Snel even een boodschap doen, ontspannen op uw werk aankomen of gewoon genieten van een heerlijke fietstocht, Wij hebben de elektrische fiets voor uw doel waarmee u ook nog eens fluitend een bergje kunt beklimmen.

Een elektrische fiets is uitgevoerd met een motor die u tijdens het fietsen ondersteunt. Deze ondersteuning is door u zelf gemakkelijk regelbaar. Een E-bike kan op verschillende plaatsen de motor hebben n.l.; in het voorwiel, achterwiel of in het midden van de fiets. Een accu zorgt voor de energie en op het stuur bevind zich een overzichtelijk bedieningsdisplay. Maxstein Tweewielers houdt zich vanaf het begin van de elektrische fiets bezig met deze aantrekkelijke categorie fietsen. U vindt dan ook modellen van A-merken zoals; Batavus, Cannondale, Cube, Hercules, Gazelle, Koga, Riese & Muller (blueLabel), Kettler, Staiger Sinus en natuurlijk Kalkhoff de nummer 1 elektrische fiets uit Duitsland.

Ede is bij uitstek geschikt om eens een elektrische fiets te proberen. Wij hebben dan ook altijd een ruime keuze in demomodellen klaar staan Ons advies: probeer minimaal 2 verschillende soorten e-bike’s om een wel overwogen keuze te maken. Onze medewerkers geven u graag een eerlijk advies. 

Bekijk alvast een greep uit onze e- bike collectie

Maxstein heeft diverse elektrische fietsen in het assortiment, heeft u wel eens aan een Speed pedelec of een elektrische vouwfiets gedacht?

Lees meer over elektrische vouwfiets

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.