ECO Traveller elektrische vouwfietsMaxstein Tweewielers, dealer van de elektrische vouwfiets ECO Traveller

De elektrische vouwfiets ECO Traveller is een voordelige fiets die snel en handig opvouwbaar is. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een opvouwbare elektrische vouwfiets waar u ook nog eens gemakkelijk op-en af kunt stappen. Een elektrisch vouwfiets Eco Traveller is handig in het woon- werkverkeer, omdat hij gemakkelijk mee te nemen is in de trein. De elektrische vouwfiets is gemakkelijk op te vouwen en neemt weinig ruimte in beslag. Doordat de fiets weinig ruimte in beslag neemt, is hij altijd veilig op te bergen en hoeft hij niet buiten te staan. Ook voor recreatief gebruik is de elektrische vouwfiets Eco Traveller zeer geschikt. U kunt met de fiets gemakkelijk en snel grote afstanden afleggen, zonder dat het u al te veel moeite kost. Door het LCD-scherm dat de actieradius weergeeft, komt u nooit met een lege accu te staan, maar weet u altijd precies wanneer het tijd is om op te laden.  

Proefrit elektrische vouwfiets Eco Traveller

Bij Maxstein aan de Slijpkruikweg 30 in Ede kunt u sinds dit seizoen terecht voor deze praktische elektrische vouwfiets. Een accu met voldoende capaciteit in combinatie met de krachtige 250W motor zorgt ervoor dat deze elektrische vouwfiets een prettige en soepele ondersteuning geeft met een aanzienlijke actieradius. De Eco Traveller is beschikbaar in uitvoering met 3 of 7 versnellingen.

Wilt u de elektrische vouwfiets Eco Traveller zelf uitproberen? Wij zien u graag in de winkel voor het maken van een proefrit!

Proefrit maken

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.